Skwalan z trzciny cukrowej
search
  • Skwalan z trzciny cukrowej
  • Skwalan z trzciny cukrowej

Skwalan z trzciny cukrowej

38,00 zł
Brutto

Ultralekki, pozbawiony zapachu olejek, uznawany za hipoalergiczny. Dzięki swojej drobnocząsteczkowej naturze szybko się wchłania i głęboko wnika w naskórek. Wykazuje działanie odżywiające, poprawiające koloryt skóry, redukujące drobne zmarszczki, a także przywracające skórze gładkość, elastyczność i odpowiedni poziom nawilżenia. Uniwersalny, polecany w pielęgnacji każdego typu cery, również tej delikatnej i wrażliwej. Będąc znakomitym nośnikiem substancji aktywnych, sprawdza się w różnych olejowych mieszankach.

Ilość
Obecnie brak na stanie

Stosuj jako: zamiennik kremu, olejek do twarzy, serum pod oczy, dodatek do ulubionego kremu, odżywczy olejek do włosów i paznokci.

Sposób użycia

Nanieś na oczyszczoną, zwilżoną (np. hydrolatem) skórę twarzy. Delikatnie, okrężnymi ruchami wmasuj, aż do
całkowitego wchłonięcia.

Tylko do użytku zewnętrznego. Unikaj bezpośredniego kontaktu z oczami. Przechowuj w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.

Pojemność: 30ml

butelka szklana z pipetą, kartonik z eko papieru

Skład/Ingredients (INCI): Squalane

Kraj pochodzenia: USA

MD025

Specyficzne kody

EAN13
59003724

Zobacz także

Komentarze (0)